Bryan Cranston a găzduit turneul Celebrity Poker pentru a ajuta Fondul Comunitar de Divertisment

Cunoscut pentru rolul său emblematic din serialul de mare succes Breaking Bad, produs de Vince Gilligan, actorul american Bryan Cranston este implicat inclusiv în demersuri sociale. Activ inclusiv ca scenarist, producător și regizor, el s-a implicat de curând într-un proiect aparte – turneul de poker organizat sub titulatura Lights! Camera! Ante Up! Celebrity Poker Tournament.

Evenimentul este unul cu scop nobil, fondurile urmând să fie direcționate spre The Entertainment Community Fund (Fondul Comunitar de Divertisment). În trecut cunoscută ca The Actors Fund, aceasta este o organizație națională de servicii sociale care se adresează nevoilor unice ale oamenilor care lucrează în artele spectacolului și divertisment, cu servicii axate pe sănătate și bunăstare, carieră și viață și locuință.

Începând cu anul 1882, Fondul a căutat să asigure stabilitatea, să încurajeze reziliența și să fie o plasă de siguranță pentru cei care modelează vitalitatea culturală în Statele Unite ale Americii, prin intermediul industriei de divertisment.

Cu numeroase nominalizări la Premiile Oscar și Emmy și câștigător al premiului Tony, Bryan Cranston a activat în calitate de gazdă a evenimentului Lights! Camera! Ante Up! Celebrity Poker Tournament, organizat pe data de 12 noiembrie 2023 la Candela La Brea, în Los Angeles, California.

Pasiunea pentru poker, în evenimente caritabile

Turneul de poker la care au fost invitate numeroase vedete a fost organizat cu scopul de a crește gradul de conștientizare a aspectelor vizate și pentru a aduce beneficii Fondului Comunitar de Divertisment, încasările contribuind la sprijinirea lucrătorilor din film și televiziune care au fost afectați de oprirea continuă a muncii (grevele cu care se confruntă în prezent industria de profil din SUA).

„Ceea ce vezi pe ecran depășește fețele din cadru. Hollywood nu ar putea produce o emisiune TV sau un film fără artizanii din culise. Acest turneu de poker este despre sprijinirea oamenilor incredibili cu care prietenii mei și cu mine suntem atât de norocoși să lucrăm în fiecare zi… așa cum a făcut Entertainment Community Fund, de mai bine de 140 de ani. Acum, în această perioadă în care există nevoi speciale, ne unim forțele și facem tot ceea ce putem pentru a ne sprijini unii pe alții”, a declarat Bryan Cranston.

Cel mai popular joc de cărți în care norocul și abilitățile sunt împreună foarte relevante, pokerul este adesea ales în ultima vreme pentru organizarea de evenimente cu scop caritabil. Un hobby considerat elegant, destinat tuturor tipurilor de public, jocul de poker a devenit tot mai popular în urma disponibilității sale în mediul online. De altfel, jocurile de poker online cu mize reale – destinate exclusiv publicului adult – sunt o rampă de lansare și pentru a câștiga locuri în turnee prestigioase de poker, cu jucători internaționali, organizate în diverse orașe din lume, chiar și la București. Ca la orice activitate unde câștigurile și pierderile pot alterna, este extrem de important ca jocul responsabil să reprezinte atitudinea de bază.

Nume de top la Lights! Camera! Ante Up! Celebrity Poker Tournament 2023

Un eveniment de calibru de tip turneu de poker cu componentă socială are succes de obicei în urma atragerii unor participanți din rândul vedetelor. Ținând cont că Fondul Comunitar de Divertisment se dedică tocmai industriei de entertainment, nu au lipsit invitații de top. Turneul a fost organizat în ideea de a confrunta jucători de poker de elită cu unii dintre cei mai buni concurenți de la Hollywood.

Alături de gazda Bryan Cranston (care a jucat inclusiv în serialul Seinfeld din anii `90), au fost incluși pe lista de participanți Andy Garcia, Jason Alexander, Reggie Austin, Annette Bening, Jesse Billauer, Adam Carolla, Mindy Cohn, Tony Denison, Hunter Doohan, Preston Flagg, Alexis Floyd, Jon Hamm, Lilli Kay, Amy Landecker, Peter MacKenzie, Camryn Manheim, Steve Mason, Jeff Meacham, Mehro, AJ McLean, Bob Odenkirk, Mekhi Phifer, Jesse Plemons, Kevin Pollak, Krysten Ritter, Andrea Savage și Bradley Whitford.

„Fondul Comunitar de Divertisment este extrem de recunoscător pentru sprijinul continuu din partea prietenilor noștri de la Hollywood”, a declarat Annette Bening, președintele Consiliului de administrație al Fondului Comunitar de Divertisment. „Împreună, le oferim o mână câștigătoare celor care ne-au iluminat ecranele și scenele de secole. Ne asigurăm că Fondul rămâne un far de speranță, sprijinind profesioniștii dedicați ai industriei noastre chiar și în cele mai dificile vremuri. Să ridicăm miza și spiritele, pentru un viitor mai luminos în divertisment”, a adăugat aceasta.

Fondul Comunitar de Divertisment a continuat să sprijine membrii industriei în perioadele cele mai dificile, cum ar fi în momentele în care producția de filme nu a putut fi realizate, din diverse motive pertinente. Doar în ultima lună, Fondul a distribuit aproximativ 10 milioane de dolari către peste 4.600 de lucrători din film și televiziune care se confruntau cu situații nedorite.

Back to top button